2130430717-6938085874
ΕΣΠΑ
Προγράμματα

Προγράμματα

PILATES

Η μέθοδος Pilates κρατά το σωμα σε καλή φυσική κατάσταση, είναι ένα μοναδικό σύστημα ασκήσεων διάτασης και ενδυνάμωσης, που διαμορφώθηκε από τον Joseph H. Pilates πάνω από 90 χρόνια. Δυναμώνει και τονώνει τους μυς, βελτιώνει την στάση του σώματος, χαρίζει ευλιγισία και ισορροπία.

Οφέλη του προγράμματος Pilates:

  • Γυμνάζει το σώμα από μέσα προς τα έξω και από το κέντρο προς την περιφέρεια
  • Βελτιώνει την καθημερινότητα και βοηθά σε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες
  • Έλεγχος και σταθερότητα του κέντρου του σώματος μέσω της ενδυνάμωσης των κοιλιακών μυών
  • Ανακούφιση απο πόνους του αυχένα και της μέσης

Στο γυμναστήριο μας χρησιμοποιούνται τεχνικές Pilates από ειδικά μηχανήματα (reformer – tower – cadillac) κατάλληλα για όλους, από έγκυες γυναίκες μεχρι μετεγχειρητικά περιστατικά, αλλά και για όσους θέλουν να γυμνάζονται με ασφάλεια και λιγότερη επιβάρυνση στις αρθρώσεις.

PILATES
INDOOR CYCLING

INDOOR CYCLING

Το γυμναστήριο μας διαθέτει 12 stages sc3 bikes, το καλύτερο ποδήλατο της παγκόσμιας αγοράς. Το Indoor Cycling είναι ένα πρόγραμμα ομαδικής άσκησης ποδηλάτου σε εσωτερικό χώρο που προσομοιώνει την ποδηλασία εξωτερικού χώρου χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνικές, είναι μια αερόβια και αναερόβια μορφή άσκησης. Η ένταση της προπόνησης μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί, γι’αυτό τα άτομα με διαφορετικό επίπεδο φυσικής κατάστασης μπορούν να γυμνάζονται μαζί. Το Indoor Cycling αποτελεί τον πιο ευχάριστο τροπο καύσης έως και 800 θερμίδων ανά προπόνηση.

TRX

Το σύστημα TRX είναι μια ειδική μέθοδος προπόνησης με ιμάντες η οποία αναπτύχθηκε από τον αμερικανό πεζοναύτη Randy Hetrick. Το βάρος του σώματος και η θέση του σε σχέση με τον ιμάντα και το έδαφος διαμορφώνουν την ένταση της προπόνησης προκαλώντας τον εαυτό σου σε κάθε άσκηση. Οι ιμάντες κατά τη διάρκεια της άσκησης δεν μένουν σταθεροί και το σώμα αναγκάζεται να ενεργοποιήσει περισσότερες μυικές ομάδες κατά την διάρκεια της άσκησης. Αυτό κάνει τις ασκήσεις πολυαρθρικές γεγονός που μεγιστοποιεί την καύση λίπους και την μυική υπερτροφία.

TRX
CROSS TRAINING

CROSS TRAINING

Ένα είδος προπόνησης που συνδυάζει την μυική ενδυνάμωση και την καρδιοαναπνευστική τόνωση. Περιέχει ασκήσεις με αντιστάσεις (το βάρος του σώματος αλλά και με εξωτερικά φορτία). Πρόγραμμα που βοηθά να γίνονται οι καθημερινές δραστηριότητες ευκολότερες, στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού και στην καύση θερμίδων ακόμη και για ώρες μετά την προπόνηση.

SURFSET

Η γυμναστική σε σανίδα του surf αποτελεί έναν ευχριστο τρόπο εκγύμνασης για όλο το σώμα. Μια εναλλακτική πρόταση που διαφέρει από την παραδοσιακή στατική προπόνηση, υποστηρίζει σνθετες και λειτουργικές κινήσεις που γυμνάζουν όλους τους μικρούς μύες που συγκρατούν το σώμα μαζί με τις μεγάλες μυικές ομάδες.

SURFSET

Αθηνάς 9, Ελευσίνα, 19200, Αττική

2130430717, 6938085874

fitnesslabnp@gmail.com

Fitness Lab Logo
Disabled
Σχετικά με εμάςΠρογράμματαΦωτογραφίεςΕπικοινωνία

Copyright ©2024 All rights reserved